Hemma

Igår vid tre tiden kom vi hem från kikkejaur! Det har varit en kanon bra helg med en massa skoter, god mat,badtunna,bastu och goda drycker :) och sen får vi inte glömma det trevliga sällskapet som hängde på.
Nästa gång vi ska dit tar vi med oss barnen och det kommer säket bli lika mysigt/roligt som det har varit i helgen. Stugliv är nog det bästa som finns.

Idag har det varit lite stressigt. Varför ska man alltid spara allt till sista dagen?
Först har vi varit och på ica maxi  sen vidare till Barnens hus sen Dollar store och till sist Preem för att hämta ut mitt packet. Och allt lyckades vi fixa på 1,5 timme!!! Gissa om man varit stressad. Men nu är nog det mesta fixat till Josephines födelsedag som är imorgon. Tror det bara är tårtan som ska hämtas imorgon.

Nu ska jag nog ta något att äta..

Puss.


Helg..

Då var helgen här!  Ikväll åker jag, Lars,Jennie,Hans och Fredde till Kikkejaure och blir där över helgen. Känns skönt att komma bort och bara ta det lugnt.

I natt har jag sovit riktigt oroligt. Började igår kväll när jag tittade på tv. Började andas konstigt och kände mig konstig i hela kroppen :(  Ångest över något? troligtvis vet jag vad det beror på men det orkar jag inte skriva här.
Löser sig alltid ändå.

uppdaterar kanske lite senare om jag hinner.

Tack å hej.

Prinsessan!

Tänkte bara lägga upp en bild på min lilla prinsessa som blir 3 år på Tisdag!:)




Hoppas.

Idag ville Josephine ha morgon 04:45 men det gick jag inte med på. Förklarde att det förfarande var natt så då somnade hon om till 05:45. Snart ska vi knalla till dagis och sen hem och hämta syster och hundarna för en promenad. Sen ska jag nog vila en lite stund så man orkar vara vaken en stund ikväll.

Har ett jobb på gång nu och det känns riktigt bra :) Får bara hoppas dom vill ha mig och att min gamla chef ger goda referenser.Annars gäller det bara att söka, söka & åter söka en massa jobb.

Imorgon åker jag, Lisa,Josephine & Emil til Piteå och knallar på stan. Det kommer säkert bli riktigt trevligt speciellt när vi typ aldrig umgås nuförtiden.

Nu blir det dagis,


Pizza

Sitter hemma hos Tobbe och väntar på att han & Moa ska komma tillbaka med Pizza :) Kanske inte den bästa frukosten men gott är det ialf.

Idag kanske Sandra ska ta och klippa mig beror på om hon hinner innan Josephine ska hämtas på dagis.
Ska ta lite extra på längden denna gång hade jag tänkt. Ähh vi får se hur det blir ska ialf höra med Sandra vad hon tycker=).

Nu ringer suzie.

Hejs svejs!

Länge sen..

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte haft ork att göra det.

I går blev det skoteråkning med Jennie,Hans,Elias,Moa,Lars & Josephine :) Åkte iväg och grillade och myste på! Ungarna tycker det e riktigt roligt=). 
Sen efter vi hade kommit hem så tog Lars fram grillen :) Så det blev grillat till middag och det var så gott så=) Längtar ännu mera till sommaren nu.

Idag blev det uppstigning redan kvart över sex :S  Har nyss ätit frukost och snart är det dax för dagis. Sen måste jag fixa fram en massa papper som A-kassan vill ha plus vara hundvakt en liten stund när Moa skulle in till stan.

Hejdå.


Gäsp!

Idag blev det uppstigning 06:20 :/ Har börjat bli en vana för Josephine att stiga upp den tiden :/ Men men det får man ta.
Idag vet jag inte riktigt hur vi ska göra?
Lars ska och hämta Ville så jag funderar på om vi ska hem undertiden? Ähh jag får fundera ett tag till.

Igår fick jag min nya tvättmaskin :P Trodde inte det kunde vara sååå kul att tvätta kläder :) rent och fort gick det.

Nu ska jag ta lite mera kaffe och göra Josephine sällskap framför Bolibompa.

Hejs.

Cv och personligt brev

Ååå varför ska det vara så jäkla svårt att skriva ihop Cv och Personligt brev? Blir galen! Någon som vill hjälpa mig?=)
Nåja, får försöka lite mer när Josephine har lagt sig.

Och så är min tvättmaskin fortfarande sönder!!! Ska inte ta typ 7 timmar för en 60 graders tvätt! Måste ringa sirius imorgon så dom fixar den så fort dom kan.

alltid ska det då vara något!

Heeejs!


Hmm..

Har lite beslutsångest hur jag ska göra med lägenheten? Ska jag säga upp den nu eller vänta tills efter sommaren? vart ska jag bo sen? Hmm ett svårt beslut! Måste nog fundera lite till så jag inte gör något förhastat.

Hejs svejs.


sjuk..

Josephine ville sova hemma hos moster igår och det var ju självklart att hon skulle få göra det :)
När jag vaknade imorse hade jag  ett missat samtal och ett meddelande av Moa:Josephine har kräkts nu på morgonen :(
Ringde direkt och hörde hur det var och hon hade spytt två ggr på morgonen :( Var bara att ringa dagis och säga att hon inte kommer. Har ialf fått i henne lite frukost som har stannat i magen. Får hoppas det är en lindrig magsjuka.

Idag är det storstädning som står på schemat. Har varit lite slö på sistone tycker jag :(

Nu lunch.

Sugen...

Läste nyss Annes blogg och blev ännu mera sugen på att åka till ikea! var ett bra tag sen jag var där nu. Måste köpa lite förvaring till Jsoephines rum sen så hittar man ju alltid något annat trevligt.

Igår var vi hos familjen Lönnberg hela dagen lång. Både jag och Josephine var helt slut när vi kom ``hem´´ gjorde inte allt för mycket innan det var dax för gumman att hoppa ner i sängen. Och gissa vem som somnade på två röda?=).
Blev en rätt så tidig kväll för mig också. Lars var ju ändå borta med jobbet så jag orkade inte sitta vaken och vänta på han, nog för att det inte blev så sent som jag trodde...

Snart kommer Jennie lr Hans hit med hundarna och då ska vi äta frukost och fixa så vi kan ta oss ut på en promenad.

Uppdaterar säkert senare=)

Puss.


Fredag..

Fredag morgon och här sitter jag och bloggar och Josephine ser på barnprogram. Idag blir det att åka till stockbäcken så barnen får busa/bråka av sig :)
Sen ikväll blir det väl lite tv för min del  för Lars skulle stanna på jobbet och dricka några öl med sina arbetskamrater. så ikväll får jag klara mig utan han men det får gå bra det med :)

Imorgon får vi se vad vi hittar på? Kan ju alltid hoppas på bra väder så vi kan vara ute och leka. Ja visst ja, det är ju andra chansen imorgon och det ska man väl inte missa. Men vi får se vad det blir orkar inte planera en massa.

Det var allt för mig idag..

Hej då.


Frisk

Idag mår jag hur bra som helst :) kanske bara var något dåligt jag hade ätit eller så?

Sitter hos min far just nu och väntar på att Moa ska hämta upp mig och Josephine. ska till stan en snabb sväng och fixa lite sen blir det hem och packa väskan och åka mot Durrudden :). Imorgon åker vi nog till Stockbäcken och sover där för vi ska ju vara hunvakt hela helgen. Syster och Hans ska troligtvis till skellefteå och bo på hotell och så. Då måste man ju vara en snäll syster och ställa upp som hundvakt!=)

Annars ikväll är det ju första matchen för Luleå i slutspelet=) Var faktiskt lite sugen att åka och kolla men jag orkar inte skaffa barnvakt för det. Får kika på Brynäs-färjestad på kanal 9 istället. vi får styra upp nästa hemma match istället.

Nu ska jag ringa Moa och höra vart hon tog vägen..

Hejs..

Magsjuka= Gravid!

Är så trött på alla som tror att man är gravid bara för att man mår illa!!! Och det ska jag ta och berätta att jag inte är! Hoppas alla förstår det nu :)
Nog om det.

Idag har det inte hänt allt för mycket för min del. Moa var så snäll och hämtade Josephine så hon fick komma ut och leka i det fina vädret idag=) kan ju inte vara det roligaste att sitta inne med en sjuk mamma. Blev till och med övernattning där.
Så imorgon blir det en liten sovmorgon. Jag tror nog att Josephine har världens bästa moster som ställer upp så mycket för henne!

Det var allt för mig idag. Lika intressant varje gång?:P

Puss på mina älsklingar

Blääää

Tror jag har åkt på magsjuka :/ Går runt och är illamående och det är inge kul! Får hoppas det går över fort och att inte Josephine blir smittad.

Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Uppdaterar säkert senare.

Hej då.

Tisdag

Idag efter jag hade varit på arbetsförmedligen åkte jag och hälsade på Tobbe i hans nya lägenhet=) Kommer garanterat bli jätte fint när du har fått i ordning allt! Blev inte så långvarit för Tobbe skulle iväg och jag skulle iväg och handla med syster innan jossan skulle hämtas på dagis! Får komma någon annan dag.

Idag blev det Pasta & skinksås till middag. Gud så gott det blev & det tyckte Josephine också.
Hon har gått och blivit en kräsen dam när det gäller mat? Kanske släktar på moster lite för mycket :P För inte är det på mig inte!

Nu ska jag ta och diska och sen fixa lite kvällsfika till gumman innan det är läggdags.

Hejs!


RSS 2.0