Gomorgon

Igår kväll vid 22 började jag städa här hemma :) dammtorkade och plockade undan en massa saker. Klockan sprang iväg och plötsligt var den tolv så idag tar jag dammsugningen och skurningen. Rent & fint ska det bli!=)

Hade tänkt mig lite sovmorgon idag men inte allt för länge så jag ställde klockan på 9 så man inte sover bort hela dagen. vaknade ca 8:30 och kände att jag inte var speciellt trött så då steg jag upp=) Skönt att inte behöva vakna av barnen eller väckarklockan varje dag.

Nä nu ska jag ta mig en rök..

Pusshejs

Vart försvann sommaren?

Precis! Vart försvann den? Tycker den kan komma tillbaka nu och speciellt när jag blir ledig tills på torsdag :)
yr.no hade ialf lovat lite sol i veckan så vi får hoppas att det stämmer.

I helgen har det inte hänt mkt alls beror ju på att jag har jobbat och då har man inte så stor ork att hitta på något. Idag kl 1 slutar jag och är ledig fram till Torsdag så då ska man väl ta och hitta på något kul=) Nog för att det kommer nog bli det imorgon.
Kisse kom hit i lördags. Patrik (Hasses bror) ska vara hos familjen Lönnberg över semestern så dår får han bo hos oss. Är bara livrädd att han ska klösa sönder min soffa :S än så länge har det gått bra ialf :) Men börjar han åker han ut!!

Var förbi mamma och ture igår en sväng på kvällskvisten och det var väl på tiden.
Mamma är lite rolig ibland.

Jag :
För mig blir det troligtvis Luleå kalaset på torsdagen för då är det Rix fm festivalen och Heat kommer
Mamma :
ja men det gör dom ju alltid.
jag: haha mamma då! Alltså inte hit utan Heat! :)

Haha kanske inte så roligt i efterhand men när hon sa det var det lite kul ändå=)

Nä nu ska jag börja bege mig mot jobbet.

Pusshejs!



Jahapp!

Hittade mig en klänning till bröllopet till slut :) Inte illa att ha så tur att hitta allt tre timmar innan :P Men nästa gång jag ska på något speciellt ska jag fixa det minst 3 veckor tidigare :)
Var riktigt trevligt på bröllopet med god mat & dryck.

Igår åkte min lilla prinsessa till sin far och ska stanna där i 2 veckor :( Får se hur det kommer att gå? Har ju bara varit borta från henne en vecka tidigare och bara det var JÄTTE JOBBIGT! Får väl ta och kidnappa henne någon dag ialf!

Idag så är det jobb som står på schemat. Självklart kommer det säkert bli kanon väder bara därför! Får ta och lägga mig i hängmattan när jag kommer hem mellan 12-15:30 :)

På tisdag hade vi tänkt bada tunna och dricka någon öl här hemma hos oss :) Tobbe,Sandra,Moa,Patrik & Lisa skulle nog komma:) Kommer säkert blir skit kul! Och denna gång så blir det väl att Lisa & Patrik sover över så dom slipper åka hem innan tunnan har blivit varm.


Oj vad klockan sprang iväg dax för jobbet.

Pusshejs!


RSS 2.0