Torsdag

Idag lämnade jag Josephine på dagis 09:30  och  det gick hur bra som helst när jag skulle gå=) Hon blev bara lite fundersam när jag gick och satte mig i en bil och lämnade cykeln utanför dagis.

Jennie, Hasse och Elias hämtade upp mig för att åka vidare mot staden. Hittade ett par ofodrade stövlar och en vårjacka till Josephine. Sen gick vi till ett fik och åt lunch. Sen började klockan närma sig 13:30 och då var det bara att åka mot dagis och hämta Jossan. Hade gått jätte bra idag med. Tog kanske bara 3 min innan gumman hade somnat i cykelstolen :( kan berätta att det är inte det roligaste att cykla med ett sovandes barn! Men det gick bra ialf.

Sen blev det middag och Lars åkte lika fort som han kom hem (hämta Vilhelm) så jag och jossan har spikat upp lite tavlor och försökt klistra upp wallies. Inte så lätt när en 3 åring vill göra själv!!! ska nog fixa till det när hon har somnat.

Nu börjar klockan bli mycket så nu blir det sängen för den unga damen..

Pusshej.


 


Länge sen.

Har inte riktigt haft tid att blogga på senaste tiden. Har haft hur mycket som helst att göra nu när vi har flyttat och än är vi ju inte klara. Barnens rum är ialf nästan helt klart bara lite tavlor och sånt som ska upp på väggarna. Josephine tyckte det var jätte fint så nu väntar vi bara på att Vilhelm ska komma och få se=).

Denna vecka har vi inskolning på det nya dagiset=) Går riktigt bra ( Som jag trodde) så idag ska jag lämna henne ca 3 timmar första gången. Trodde det skulle bli en riktigt skön mjukstart för Josephine men icket! På måndag böjar jag intro på Roknäsgården :) Riktiga hästpass 12-21 måndag & 7-16:30 på tisdag. Men det ska nog gå jätte bra det. Känns riktigt skönt att äntligen få börja jobba igen. Det är inte kul att gå hemma förlänge.

Josephine ligger fortfarande och sover själv så vaknade jag stax efter sju! Skönt att få vara själv en stund på morgonen och bara få vara!

Nu ska jag fylla på lite mera kaffe sen ringa Lisa!

Pusshej

Pitebo

Då har jag & Josephine blivit pitebor då :)
Igår berättade Jennie & Hasse att jag hade sagt att jag aldrig skulle flytta till Piteå. Men vad ska man göra om man träffar sin stora kärlek som bor här!?:) Be han flytta till en 3:a i Ersnäs eller? Haha!
Nej, skulle inte tror det.
Kommer blir skönt att flytta till en ny stad och börja om från början med allt.

Har en massa att fixa och dona innan allt är på plats. Har fortfarande ena soffan,köksbordet,stolarna,tv-bänken och några kartonger som är kvar i lägenheten. Känns liiiite jobbigt men det kommer bli så bra när det är klart.

Idag skulle Jennie och Elias komma hit och hjälpa att fixa i Barnens rum :) Alltid bra med Hjälp!
Ska faktiskt ta och ringa syster och höra när dom hade tänkt komma?.

Pusshejs!




 


Ett tag sen..

Påsken har varit och på skärtorsdag hade jag en liten utflyttningsfest för mina vänner och några grannar :) Blev mycket lyckad kväll förutom något missförstånd. Men det får man leva med.
Grannarna ovanför mig var kanske inte dom gladaste men ibland får man leva med det plus att vi höll ju bara i gång till ca ett.

På lördag åkte Lars upp till stugan men jag & Josephine stannade kvar för Josephine skulle till sin pappa på söndag. 
Vi åt lite påskmiddag, påskägg och myste på :).
Sen på söndag när Josephine hade åkt så kom jag & Moa på att vi skulle ta och packa oss in i bilen och åka mot kikkejaur :) En lite suprise! Mycket trevligt var det, Kanske lite för rund om fötterna bara :P.

Måndag var jag heeeelt slut! Vi var bjudna till Lars föräldrar på Påskmiddag! Riktigt gott och en bra avslutning på påsken=)

Snart ska vi börja göra oss klara för dagis. Idag blir det sista dagen för Josephine på Ersnäs dagis så då ska hon få bjuda på glass till alla barnen:) Sen blir det packa en massa till och så dra vi oss mot piteå=)


Hörs senare ikväll.



Rensa..

Idag ska det rensas bland mina kläder igen! Har alldeles för mycket kläder jag inte använder som bara ligger och tar plats i garderoben. Lika bra att rensa innan vi flyttar. Känner mig inte så peppad men jag får väl slå på lite musik så kanske det går bättre :)

Igår följde jag & Josephine med morfar till Gammelstan. Josephine fick stanna hos Ann-Louise medans jag gick till Suzie och hälsade på... Skönt att gå iväg själv ibland :) satt och surrade om allt möjligt.

Hade inte allt för mycket att skiva idag...

Hör sen...Hejs.




Härligt!

Idag fick jag sovmorgon ändå till 09:45 :) Ungarna vaknade redan 07:45 men Lars var så gullig och lät mig sova vidare:)Kunde nog ha sovit ännu längre men det var en glad/busig pojke som kom till sängen och tyckte jag skulle stiga upp :).

Idag har vi varit ute med skoter och grillat hamburgare med familjen Lönnberg :) Riktigt härligt har det varit.
Och nu har Ville åkt hem så nu är det inte lika livat i holken :/ Men det dröjer ju inte allt för länge tills han kommer igen=)

Nu ska jag och gumman sätta oss ner och mysa framför bolibompa.

Hejs!






Lördag

Idag blev det uppstigning 06:30 inte lika farligt som det brukar vara. Barnen sitter och ritar & skriker :P Får se om Lars vaknar av det :)
Idag vet jagi nte riktigt vad vi skulle göra? Hoppas ialf att det blir bra väder.
Skulle egentligen behöva åka och titta på ett par stövlar till Josephine! Men men vi får se vad det blir..

Nu ska jag kolla vad busungarna gör..

Heeejs!


Arbets...

Idag ska jag på på något möte på arbetsförmedlingen. skulle vara från 13:00-14:30 men när Moa var där så varade det bara 20 min. Som tur är så ska jag ändå möta upp Sandra på stan och kika på lite kläder till Josephine. Annars hade det varit väldigt onödigt att åka in.

Ska ta och knåpa ihop en annaons på lägenheten och sätta in på blocket Jag hoppas  jag blir av med lägenheten så fort som möjligt.
Nu ska vi börja göra oss klara för dagis och stan. Uppdaterar säkert senare.

Over & out



kalas

Nu har vi haft 3 års kalas i två dagar :) Delade upp släkt och vänner så det inte skulle vara allt för mycket folk samtidigt.
Josephine fick en massa fina presenter t.e.x. El motorcykel,My little Pony, Matstol till dockorna,Micro,kläder och en massa annat som jag inte orkar skriva. Så nu har det varit 100% från

                                                                    morgon och kväll med leksakerna.



 

Nu är det inte länge kvar för mig och Josephine tills vi bli pitebor. Yes!!!  Ni som inte visste så flyttar vi till Durrudden nu i mitten av April. Känns lite läskigt men det kommer nog bli jätte bra :)
Får hoppas inskolningen ska gå bra & att Josephine ska trivas där. Men om jag känner min dotter rätt så går det nog galant :)

Nu ska jag slänga mig i duschen.


Over and out!

RSS 2.0