Sol

Vilket härligt väder det blev.
Nu på med kläderna och ut=) Uppdaterar ikväll.

Hejs!


Stan..

Passar på att skriva några rader medans jag och Josephine väntar på att bussen ska gå mot staden. Josephine ska äntligen klippa sig :) Har väntat och väntat på att håret ska växa till sig lite (Finns ju en person som tyckte han vara så bra att klippa henne själv ) så idag blir det=).
Försökte få tag i Lisa nu på morgonen för att höra om hon ville ha nå sällskap idag men hon svara ju inte :( Hon ligger säkert och sover en stund med Emil så vi får prova lite senare.

Ojdå nu måste vi gå till bussen....


Pusshejs!


Jaha...

Varför ska alla vara sjuka hela tiden?
Moa har åkt på både öron och ögoninflamation, Pappa har åkt på magsjuka och jag är lite lur på att Josephine har åkt på magsjuka :( bara jag som har lyckats hålla mig frisk *peppar peppar*. Kommer säkert att ligga i alla möjliga sjukdomar när jag väl blir sjuk! Hoja...

Josephine slocknade nyss framför tv så då passar jag på att skriva några rader i bloggen. ska nog ta och diska upp lite efter lunchen och sätta i gång lite tvätt. Lika bra att passa på när man för ovanlighetens skull är hemma :P

Lördagen blev riktigt lyckad :) tack för att ni ville komma mina kära vänner. Måste göras om!

Heejs!


Seeeeg

Går inte så bra för mitt lag att hoppa in i duschen :S Känner mig så seeeeeg! kommer ta evigheter att göra mig klar känns det som. Hur ska jag hinna platta håret när jag inte ens har med mig en hårfön? Smart Elina!:P Men men det ordnar sig.
Lars är och hämtar ved med Magnus och här sitter jag och bloggar! Haha vad slö jag är. 

Ikväll kommer Lisa, Suzie, Magnus och Moa hit :) Det kommer bli riktigt trevligt. Såg ju att det var Melodifestivalen ikväll, hade helt glömt bort det. Så det blir nog att kika på det skulle jag tro=) Annars blir det nog en massa svammel och skvaller som vanligt när vi är tillsammans.

Oj nu har klockan verkligen srungit iväg. Hörs imorgon gott folk.

Ha en trevlig kväll.  


Lördag

Denna lördag började redan halv sju för mig och Josephine. Lars ligger fortfarande och sover men han verkar då piggare idag :) så det kanske blir lite bus ikväll ändå. Den som lever den får se.

Annars idag ska vi nog ge oss ut en sväng så gumman får leka av sig. Hon har bokstavligt talat klättrat på väggarna dom senaste dagarna :( men vi vill ju inte gå ut för tidigt så hon blir sjuk igen. Sen ska vi åka mot Mormor och Ture för där ska Josephine få spendera sin natt. Kommer nog bli kul för det var ju ett tag sen hon var där.

Nu ska jag ta och fixa fram lite frukost. Hejs! 


Nästa..

När den ena har blivit frisk så ska den andra bli sjuk :( Så denna gång blev det Lars. Får se hur det blir imorgon? Var ju tänkt att vi skulle sitta här på durrudden och ta någon öl och basta. men ibland går det ju inte som man vill.

Tobbe sviker oss hur som helst :/ Han skulle till Kalix istället. Men vi får ta det en annan gång. Visst Tobbe?=) Annars så skulle Suzie, magnus, Moa, Dan och Lisa Komma hit. Det kommer nog bli mycket trevligt skulle jag tro.

Nu ska jag ta och fixa lite frukost.

Heeejs! 

Bättre

Febern verkar ha gått över för lill gumman. Tog tempen nu på morgonen och då hade hon 37.0 :) Lite hosta har hon kvar men det går nog över snart det med. Och jag känner mig inte det minsta sjuk heller *peppar peppar* så jag kans`ke har turen på min sida och slipper bli sjuk!
Blev inte att åka till pite igår tyckte det var lika bra att stanna hemma men idag ska vi nog åka. Får se om våran privat taxi har tid och lust att köra en sväng :)

Nu vill Josephine leka så det e dax att avsluta.

Hejdå.


Sjuk

Då var det Josephines tur att blir sjuk :/ inge kul med feber och ont i halsen. Så idag blir det bara en massa film och mys i soffan. imorgon var vi bjudna på middag hos Lars föräldrar men det får vi tyvärr ställa in:( men vi åker nog ändå till pite idag.

Just nu ligger gumman och vilar så då passar jag på att rensa bort en massa kläder som ligger och skräpar i garderoben. Tror jag är igång med tredje säcken nu :S Det ändå negativa med att gå ner i vikt är ju att jag får slänga en massa nya kläder som jag knappt har hunnit använda.  Måste nog till stan snart och inhandla en massa nya :)

Nä nu ska jag ta och fortsätta 


En liten bild på min sjukling.
 


Du...

Gör mig så lycklig älskling! Trodde aldrig jag skulle få uppleva denna känsla igen.

Puss!


Ny vecka

Idag blev det sovmorgon för min del och riktigt skönt var det!  Och nu sitter jag  här med min kaffe kopp och kikar runt lite på mina nära och käras bloggar. Blir typ det första jag gör när jag sätter igång datorn!=) Men man vill ju vara lite uppdaterad i sina nära och käras liv.

Denna vecka har jag inte så mycket inplanerat ska iafl på Arbets på torsdag men sen är det tomt i veckan. Ska nog dra mig mot Gammelstan någon dag och hälsa på Lisa för jag har ju inte varit där sen dom har flyttat till Marieberg och det e nog på tiden? Eller vad tycker du Lisa?=).

Nu ska jag nog ta något


söndag

Idag ville gumman stiga upp redan kl 6. Kanske beror på att vi somnade i soffan igår kväll ganska tidigt :P. Så nu sitter hon och ser på pippi och jag bloggar lite.

I fredags skjutsade Moa oss till Lars & Vilhelm. När vi kom dit blev det nästan middag på en gång sen iväg till Familjen Bergman och firade lilla Viktor som hade fyllt 2 år förra fredagen. ungarna lekte på och bakade med trolldeg. 
Sen var det dax att åka hem, var nog hemma vid nio tiden någon gång.

Igår kom vi hem vid tolv tiden. Lars och ville brummade vidare till Kiruna. Efter lunchen gick jag och Josephine till dagis för att åka skridskor :) Det älskar jossan. Var väl inte ute så länge för det var ändå rätt så kallt. Sen var det lugnt hela kvällen men godis och mys.

Nu ska jag ta och fixa lite innan josephine ska åka till sin far.

Får inte glömma att berätta att  jag har världens gulligaste pojkvän som hade köpt rosor till mig på alla hjärtans dag=)

Heeejs!

Uppe före tuppen

Yes idag är vi det. Ska snart klä på jossan och gå med henne till dagis och sen blir det raka vägen mot stan till Arbetsförmedligen. Ska gå på ett sånt där ``onödigt´´ basmöte idag:/ fattar inte varför man ska gå på det? Dom säger ju ändå inget viktigt tycker jag :P

På eftermiddagen så åker jag och Josephine till Piteå för att vara med Lars & Ville:) Får se vad vi ska hitta på för kul=) Om det nu inte var så kallt så kanske det blir en liten skoter tur.  Annars hittar vi säkert på något annat kul.

Oj då, tiden sprang visst i väg lite...Hör sen =)

Ciaooo.-!


Nytt försök!

Ska ta mig ett nytt försök att blogga här i stället. wordpress var nog inte riktigt min grej.Haha!

Då ska vi se vad denna torsdag har att erbjuda mig och Josephine. Får hoppas det bli lite varmare ute så vi kan gå ut och åka lite pulka och sånt. Blir ju så trisst att sitta inne hela dagen.

Har förövrigt gått och blivit arbetslös! Bläää. Har inte ens hunnit vara det en vecka och jag håller redan på att DÖ! Men det positiva är ju att jag får mer tid med min dotter. Sitter stark och funderar på om man ska börja plugga? är nog det bästa när Josephine fortfarande är så liten. Men vi får se, tänker då inte hoppa in i något förens jag är helt säker på att jag ville satsa på det till 100%.

Nu ska jag slänga in lite tvätti maskinen sen bli det frulle.



Bjuder på några bilder :)

Jag och Toby :)
                                Jag och Toby :)



 
                                Rasmus & Josephine



Hej svejs!


RSS 2.0